Over ons

Het doel van onze vereniging is om binnen de maatschappij een bijdrage te kunnen leveren op het gebied van de veiligheid. Dit proberen we te bereiken door daar waar het nodig is, eerste hulp te verlenen. Dit kan een thuissituatie zijn, maar ook bij een evenement.

Om dit alles mogelijk te maken hebben wij een prettige vereniging, waarin de leden in de gelegenheid zijn samen te oefenen om de vaardigheden in de praktijk te brengen. Want het geleerde wil ook geoefend worden. Hiervoor staan ons drie instructeurs ter beschikking die met vele jaren ervaring en enthousiasme dit op een ontspannen manier weten over te brengen. Daarnaast staan ons 2 zogenaamde lotusslachtoffers terzijde om het een en ander levendig uit te beelden.
Aangesloten zijn zij bij Vereniging Lotus Nederland.

Dit alles vindt plaats in het MFC Gebrook, Prinsenstraat 12 te Hoensbroek.

Onze vereniging is erkend en aangesloten bij EHBO Limburg en het Oranje Kruis.